Dogovorena saradnja sa Univ. – prof.dr. Günter Schiepek

Sa zadovoljstvom objavljujemo da se našem Trening intitutu za Integrativnu psihoterapiju, pridružio cijenjeni Univ.- Prof. dr. Günter Schiepek, Direktor Instituta za istraživanje sinergetike i psihoterapije Univerzitetske bolnice za psihijatriju, psihoterapiju i psihosomatiku na Medicinskom Univerzitetu Paracelsus u Salzburgu, Centra za složene sustave u Stuttgartu i profesor na Ludwig-Maximilians- Univerziteta u Münchenu.

Radujemo se da će Profesor Schiepek značajno obogatiti naše edukacijske programe u pravcu etabliranja psihoterapije kao znanstvene metode i voditi naše edukante kroz module: teorija i procesi promjene, kvalitativno i kvantitativno istraživanje u integrativnoj psihoterapiji, Neuronanost i psihoterapija – monitoring i optimiziranje procesa promjene u psihoterapiji u korištenju SNS  (Synergetic Navigation System) sistema, na putu do personalizirane psihoterapije u okviru znanosti (Complexity Science).

Kratka biografija 

Günter Schiepek, prof. dr. phil. dr. phil. habil. Direktor Instituta za istraživanje sinergetike i psihoterapije, Sveučilišne bolnice za psihijatriju, psihoterapiju i psihosomatiku na Medicinskom sveučilištu Paracelsus u Salzburgu (Austrija) i Centra za složene sustave (Stuttgart / Njemačka).

Günter Schiepek je od 2008. profesor na Sveučilištu Ludwig-Maximilians u Münchenu i na Medicinskom sveučilištu Paracelsus u Salzburgu. Gostujući profesor na Sveučilištu Donau-Krems i na Sveučilištu Alpen-Adria Klagenfurt (Austrija).

Član Europske akademije znanosti i umjetnosti (Academia Scientiarium et Artium Europaea). Počasni član njemačkog društva za sistemsku terapiju i sistemska istraživanja.

Glavne teme: Sinergetika i dinamika nelinearnih sustava u psihologiji, menadžmentu i neuroznanostima. Proces-ishod-istraživanje u psihoterapiji. Neuroznanost psihoterapije. Praćenje procesa promjena u različitim područjima u stvarnom vremenu temeljeno na internetu. Socijalna psihologija. Upravljanje. Istraživanje u mjerenju i razvoju ljudskih kompetencija.

Član znanstvenog odbora različitih institucija, zajednica i časopisa. Objavio 20 knjiga i oko 200 radova u međunarodnim i njemačkim znanstvenim časopisima i čitateljima.

S uvažavanjem,

bhidapa, edukacijski odbor