Education competition

The importance of support in maintaining the mental health of professionals

Modul je imao za cilj podsjetiti i osvijestiti važnost brige o sebi i zaštite mentalnog zdravlja profesionalaca, posebno tokom zdravstvene krize. Važnost podrške u očuvanja mentalog zdravlja stručnjaka koji rade u krizi je obezbjeđivanje intervizije i supervizije sa posebnim naglaskom na potrebu multidisciplinarne intersektoralne podrške profesionalaca.

European Association for Integrative Psychotherapy (EAIP) 10th European Conference: ‘Creativity and Social Responsibility’ 8-10 October 2021 online – 1Oth EAIP Conference, Athens, Greece

Sponsors: European Association for Psychotherapy (EAP), National Organization for Psychotherapy of Greece (NOPG), Association of Greek Psychologists (SEPS) r. 26/2/2021

Open competition for enrollment of candidates in the field of child and adolescent integrative psychotherapy!

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije. Studij se organizira u trajanju od četiri akademske godine.

Project: Virtual crisis interventions “Here & Now”

In order to contribute to the protection and reduction of the negative impact of the […]

Contest for integrative psychotherapy

BHIDAPA u saradnji sa EAIP (European Association of Integrative Psychotherapy), EUROCPS (European Centre for Psychotherapeutic Studies), IPSA (Institute for Integrative Psychotherapy and Counseling) i SUIP (Srpsko Udruženje za Integrativnu Psihoterapiju).

Four-year educational program in child and adolescent integrative psychotherapy

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije.

Supervision education

BHIDAPA u saradnji sa EUROCPS (European Centre for Psychotherapeutic Studies) i IPSA (Institute for Integrative Psychotherapy and Counseling).

Education for a psychotherapy counselor

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije za dječjeg i adolescentnog psihoterapijskog savjetnika.

Education for therapeutic techniques and skills

Edukacija je namjenjena odgajateljima, nastavnicima, djelatnicima centra za socijalni rad/skrb, medicinskim sestrama, asistentima u nastavi i svima koji se u svom radu susreću sa djecom.

Education for integrative psychotherapist

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije.

Education for therapeutic techniques and skills

Edukacija je namjenjena odgajateljima, nastavnicima, djelatnicima centra za socijalni rad/skrb, medicinskim sestrama, asistentima u nastavi i svima koji se u svom radu susreću sa djecom u surdanji sa Institutom D.O.M.

Education for a psychotherapy counselor

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije za dječjeg i adolescentnog psihoterapijskog savjetnika u saradnji sa Institom D.O.M.

Education for integrative psychotherapist

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije u saradnji sa Institutom D.O.M.

Education Contest

Počeo je Prvi ciklus edukacijskog programa iz Integrativne dječje i adolescentne psihoterapije na području Bosne i Hercegovine […]