Konkursi za edukacijske programe

Konkurs za edukacijski program iz oblasti Integrativne psihoterapije, za školsku 2023/2024. godinu

Veselimo se obavijstiti vas da, Evropski Akreditovan Psihoterapijski Trening Institut – BHIDAPA, 22. 05. 2023. godine, otvara Konkurs za upis u novi ciklus edukacijskog programa iz oblasti Integrativne psihoterapije, u Sarajevu u školskoj 2023/2024. godini. Konkurs ostaje otvoren do 15.08.2023. godine. Dobro došli!

Konkurs za upis kandidata za Integrativnog psihoterapeuta djece i adolescenata, za školsku 2023/2024. godinu

Sa radošću vas obaviještavamo da Evropski Akreditovan Psihoterapijski Trening Institut – BHIDAPA, 22. 05. 2023. godine, otvara Konkurs za upis u novi ciklus edukacijskog programa iz oblasti Integrativne psihoterapije za djecu i adolescente, u Sarajevu u školskoj 2023/2024. godini. Konkur ostaje otvoren do 15.08.2023. godine. Dobro došli!

BHIDAPA – EAPTI

Zadovoljstvo nam je podijeliti sa vama vijest da je BHIDAPA ispunila sve zahtjeve i standarde kvaliteta EAP-a i da je 15. oktobra 2022. priznata kao EAP Certificirani Trening Insitut (EAPTI).

Konkurs za integrativnu psihoterapiju ostaje otvoren do 07. septemba 2021. godine

Konkurs ostaje otvoren do 07. septemba 2021. godine, odnosno do popune grupe. Ostala su slobodna još dva mjesta. Dobro došli!

Termini upisnog intervjua

Upisni intervju će biti održan 14.06. i 15.06. 2021. godine, a kandidate ćemo blagovremeno obavijestiti o terminima.

Otvoren konkurs na europski akreditovan edukacijski program iz Integrativne psihoterapije!

BHIDAPA kao Europski akreditovan centar od strane Europske Asocijacije za Integrativnu Psihoterapiju- EAIP, započinje upis prve generacije polaznika edukacije iz integrativne psihoterapije u Sarajevu u akademskoj 2021/2022. godini.

Otvoren konkurs za upis kandidata iz oblasti dječje i adolescentne integrativne psihoterapije!

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije. Studij se organizira u trajanju od četiri akademske godine.

Konkurs za edukaciju iz oblasti dječije i adolescentne integrativne psihoterapije

Želimo vas obavijestiti da započinjemo sa novim ciklusom edukacije iz oblasti dječje i adolescentne integrativne psihoterapije u Sarajevu u akademskoj 2020/2021. godini.
Po uspješnom završetku edukacije, polaznici stiču diplomu „integrativnog psihoterapeuta za djecu i adolescente“, te europski Certifikat koji izdaje EAITSCYP.
PRIJAVITI SE!

Konkurs za integrativnu psihoterapiju

PRIJAVITI SE!
Želimo vas obavijestiti da smo počeli prikupljati prijave za upis prve generacije kandidata za Integrativnog psihoterapeuta uz istovremeno dobivanje međunarodno priznatih certifikata Europske asocijacije za integrativnu psihoterapiju (EAIP) i Europske asocijacije za psihoterapiju (EAP). Prva godina školovanja iz integrativne psihoterapije, započet će 20.11. 2020. godine.

Četverogodišnji edukacijski program iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije.

Konkurs za upis kandidata na dvogodišnji edukacijski program iz oblasti dječije i adolescentne integrativne psihoterapije

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije. Za dvogodišnju polaznicima je potrebean certifikat nekog psihoterapijskog pravca sa europskim priznanjem (EAP) ili ekvivalent istog.

Edukacija iz supervizije

BHIDAPA u saradnji sa EUROCPS (European Centre for Psychotherapeutic Studies) i IPSA (Institute for Integrative Psychotherapy and Counseling).

Edukacija za integrativnog psihoterapeuta

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije.

Edukacija za terapijske tehnike i vještine

Edukacija je namjenjena odgajateljima, nastavnicima, djelatnicima centra za socijalni rad/skrb, medicinskim sestrama, asistentima u nastavi i svima koji se u svom radu susreću sa djecom.

Edukacija za psihoterapijskog savjetnika

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije za dječjeg i adolescentnog psihoterapijskog savjetnika.

Edukacija za psihoterapijskog savjetnika

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije za dječjeg i adolescentnog psihoterapijskog savjetnika u saradnji sa Institom D.O.M.

Edukacija za terapijske tehnike i vještine

Edukacija je namjenjena odgajateljima, nastavnicima, djelatnicima centra za socijalni rad/skrb, medicinskim sestrama, asistentima u nastavi i svima koji se u svom radu susreću sa djecom u surdanji sa Institutom D.O.M.

Edukacija za integrativnog psihoterapeuta

Konkurs se raspisuje za upis studenata na program edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije u saradnji sa Institutom D.O.M.

Konkurs za edukaciju

Počeo je Prvi ciklus edukacijskog programa iz Integrativne dječje i adolescentne psihoterapije na području Bosne i Hercegovine […]