Konkurs za edukacijski program iz oblasti Integrativne psihoterapije, za školsku 2023/2024. godinu

Veselimo se obavijestiti vas da, Evropski Akreditovan Psihoterapijski Trening Institut – BHIDAPA, 22. 05. 2023. godine, otvara Konkurs za upis u novi ciklus edukacijskog programa iz oblasti Integrativne psihoterapije, u Sarajevu u školskoj 2023/2024. godini.

Program edukacije osposobljava kandidate za sticanje profesionalnih i akademskih znanja i vještina s posebnim naglaskom na kliničke vještine, profesionalne kompetencije, osobni/lični razvoj, uz zadovoljavanje kriterija dobre kliničke prakse koja osigurava visok stupanj kvalitete.

Edukacija se provodi prema standardima Evropske Asocijacije za Psihoterapiju (EAP) i Evropske Asocijacije za Integrativnu Psihoterapiju (EAIP).

Zahvaljujemo se svim kandidatkinjama i kandidatima na trudu i predanosti da se prijavite u prvom traženom roku do 22.06.2023.god. na edukacijski program u školskoj 2023/2024.god. Više o Konkursu za prvi prijemni rok

Za organizaciju nastave neophodan minimalan broj kandidata koji zadovoljavaju kriterije za upis je 14, a max 20. Zbog nedovoljnog broja kandidata koji zadovoljavaju kriterije za upis u postdiplomski edukacijski program iz oblasti Integrativne psihoterapije u prvom prijemnom roku, odlučili smo se prolongirati upisni rok.

Novi, produljeni krajnji rok za prijavu je 15.08.2023.godine. Dobro nam došli!

O datumu održavanja upisnog iskustvenog modula sa intervjuom ćemo vas informisati 1. 9. 2023. godine.

U iščekivanju susreta po dogovorenom terminu, želimo vam ugodno i radosno ljeto, s mnoštvom osmjeha i susreta.

Srdačno pozdravljamo!

Vaša BHIDAPA-EAPTI

Više informacija o Konkursu za drugi prijemni rok, edukacijskom programu, načinu obavezne online prijave, možete saznati: