Nastavljamo sa Specijaliziranom online obukom ‘Zaštitimo Adolescentkinje’ u Partnerstvu s UNICEF-om i resornim ministarstvima BiH: Četvrti Ciklus Počinje Sutra

Dragi saradnici i prijatelji,

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da sutra započinjemo četvrti ciklus našeg projekta “Interdisciplinarna mreža stručnjaka” i Specijaliziranom online obukom – ‘Zaštitimo adolescentkinje’. Projekat realizujemo u partnersvu sa UNICEF-om i u saradnji sa resornim ministarstvima Bosne i Hercegovine. Zajednički smo posvećeni stvaranju sigurnijeg okruženja za adolescentkinje.

Nastavljamo dalje pod mudrim vodstvom naše dugogodišnje mentorice, supervizorice i glavne trenerice, prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander, koja nas inspiriše, usmjerava ka boljem razumevanju zaštite adolescenatkinja uz jasne teorijske i praktične intervencije. Prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander je klinički psiholog, integrativni psihoterapeut djece, adolescenata i odraslih, trener i sudski vještak za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Naša Interdisciplinarna mreža stručnjaka “Ovde i sada” raste i jača. Okuplja stručnjake iz zdravstvenog, socijalnog i odgojno-obrazovnog sektora u BiH, i ne možemo da se ne radujemo nastavku ove važne saradnje. Očekujemo puno novih ideja, razmjene iskustava i zajedničkih napora za bolje sutra.

Dobrodošli u novi ciklus i neka nas vodi ista strast prema zaštiti svakog djeteta!

Više o Projektu temama i dinamici rada

#ZaštitaAdolescenatkinje #InterdisciplinarnaMrežaStručnjaka #Saradnja #OvdjeiSada #Edukacija