Najava modula: Anksioznost, depresija i suicidalnost kod djece i mladih- prepoznavanje i tretman – Prof. dr. med. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, neuropsihijatar i psihoterapeut za djecu i mlade

BHIDAPA organizira trodnevnu edukaciju “Anksioznost, depresija i suicidalnost kod djece i mladih – prepoznavanje i tretman” od 21. do 23. septembra 2018. godine.

Edukacija je namijenjena psihoterapeutima, psiholozima, socijalnim radnicima, učiteljima i nastavnicima, te svima onima koji se u radu susreću sa djecom i adolescentima.

Predavač će biti naša sjajna i uvijek inspirativna prof. dr. med. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, neuropsihijatar i integrativni psihoterapeut za djecu i adolescentne, renomirani i svjetski priznati stručnjak s područja neuropsihijatrije, posebice dječje a adolescentne psihijatrije. Predavač je na Medicinskom fakultetu i Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Osnivač je Hrvatske Interdisciplinarne Terapijske Udruge za Djecu i Mlade, a predsjednica je i Europske Asocijacije za Dječju i Adolescentnu Integrativnu Psihoterapiju – EIATSCYP.

Dinamika rada je

petak od 19:00 – 21:00,

subota 09:30 do 18:00 i

nedjelja od 08:30 do 11:30.

Kotizacija je 250 KM, a za članove BHIDAPA-e, 200 KM.

Svoje mjesto na edukaciji potrebno je unaprijed prijaviti putem online prijave (http://www.psychotherapy.ba/prijava-za-modul.php) i rezervirati uplatom avansa u iznosu od 100KM do 15.09.2018. Ostatak uplate može se izvršiti prije početka ili tokom edukacije.

Kotizacija uključuje: Certifikat, osvježenje tokom edukacije i material. Broj mjesta ograničen.

S radošću i uvažavanjem,

bhidapa@