Otvoreni modul: psihoterapija i farmakoterapija internaliziranih poremećaja: anksioznozna i depresivna stanja, suicidalnost i psihosomatika u djece i mladih

Poštovane kolegice, kolege, članovi EAPTI- BHIDAPA e,

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo Modul na temu

Psihoterapija i farmakoterapija internaliziranih poremećaja: anksioznozna i depresivna stanja, suicidalnost i psihosomatika u djece i mladih 

koji će se održati od 11.02.-12.02.2023. godine

 

Modul će voditi Prof. dr. med. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, neuropsihijatar i psihoterapeut za djecu i mlade, ravnateljica Poliklinike Kocijan-Hercigonja u Zagrebu. Renomirani je stručnjak s područja neuropsihijatrije, posebice dječje a adolescentne psihijatrije. Predavač je na Medicinskom fakultetu i Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu, na Institutu D.O.M i redovni predavač u našem Trening Institutu za integrativnu psihoterapiju.

Modul je dio redovne nastave za student završne godine edukacisjkog programa iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije, te je otvoren za stručnjake koji se u svakodnevnom radu bave psihoterapijom i liječenjem djece i mladih.

Tokom modula kroz teoretska izlaganja, iskustveni rad, igranje uloga i supervizijska pitanja sudionici će imati priliku bolje razumjeti i dopuniti svoja znanja i iskustva u smjeru multidisciplinarne dijagnostike i tretmana internaliziranih poremećaja.

Dinamika rada:
– subota od 10:00 do 18:00
– nedjelja od 9:00 – 13:00

Obavezna je prijava putem Online obrasca 

Prijave su otvorene do popunjenja slobodnih mjesta, najkasnije do 07.02.2023. (Tri slobodna mjesta).

Kotizacija je 300KM, a 255 KM za redovne članove BHIDAPA-e.

Kotizacija uključuje: EAPTI-BHIDAPA Certifikat sa 12 CPD sati, osvježenje i material sa modula.

Mjesto održavanja: Startup Studio, Maršala Tita 54/II

Podatke za plaćanje možete naći: Ovdje

S radošću i uvažavanjem,
eapti@bhidapa.ba