BHIDAPA u Antwerpenu-Belgija, 06. April 2016., dobila europsku akreditaciju za edukacijske programe iz dječje i adolescentne psihoterapije i savjetovanja u BiH

S radošću obavještavamo da je 06.04.2016. godine u Antwerpenu u Belgiji,  BHIDAPA dobila europsku akreditaciju za edukacijske programe iz Integrativne dječje i adolescentne psihoterapije/savjetovanja.

BHIDAPA-u postala ravnopravna članica EIATSCYP-a i prvi europski akreditovan centar za pružanje edukacije iz oblasti dječje i adolescentne integrativne psihoterapije i savjetovanja, na području Bosne i Hercegovine.

U organizaciji BHIDAPA (Bosansko-hercegovačka integrativna dječja i adolescentna psihoterapijska Asocijacija), a u suradnji sa Institutom D.O.M. (Institut za psihoterapiju i savjetovanje djece, mladih i obitelji) provodi Edukacijski program za dječjeg i adolescentnog Integrativnog psihoterapeuta i savjetnika po standardima EIATSCYP (European Interdisciplinary Association for Therapeutic Services for Children & Young People), a u skladu sa europskim standardima EAP i preporukama WHO (World Health Organization).