Najava modula: Anoreksija i bulimija – rani odnosi i poremećaji hranjenja – prof. dr. med. sc. Vesna Vidović, dječiji psihijatar i obiteljski psihoterapeut

ANOREKSIJA I BULIMIJA – RANI ODNOSI I POREMEĆAJ HRANJENJA
BHIDAPA organizira trodnevnu edukaciju “Anoreksija i bulimija – rani odnosi i poremećaj hranjenja” od 16. do 18. novembra 2018. godine. Bit će prilika da proširimo znanja i razmijenimo iskustva o: tretmanu djece i adolescenata koji pate od anoreksije i bulimije, značaju i karakteristikama ranih odnosa i njihovoj povezanosti sa poremećajima hranjenja, važnosti i značaju odnosa dijete-majka i razvoju sigurnosti i slike o sebi, te specifičnostima poremećaja prehrane, dijagnostici i terapijskom pristupu ovom problemu koji je sveprisutan.

Edukacija je namijenjena psihoterapeutima, psiholozima, socijalnim radnicima, učiteljima i nastavnicima, pedagozima, te svima onima koji se u radu susreću sa djecom i adolescentima. Predavač će biti prof. dr. med. sc. Vesna Vidović, specijalist dječje i adolescentne neuropsihijatrije i psihoterapije, edukator je iz obiteljske psihoterapije. Predsjednica je Hrvatske udruge za dojenačku, dječju i adolescentnu psihijatriju. Uže područje rada su individualna i obiteljska psihoterapija, liječenje osoba koje pate od anoreksije nervoze, bulimije nervoze, tjeskobe i problema u odrastanju te savjetovanje s obiteljima.

Edukacija će biti realizirana u prostorijama BHIDAPA-e u Emerika Bluma 9. Dinamika rada je petak od 19:00 – 21:00, subota 09:30 do 18:00 i nedjelja od 08:30 do 11:30. Kotizacija je 250 KM, a za članove BHIDAPA-e, 200 KM. Svoje mjesto na edukaciji potrebno je unaprijed prijaviti putem online prijave (http://www.psychotherapy.ba/prijava-za-modul.php) i rezervirati uplatom avansa u iznosu od 100KM do 14.11.2018. Ostatak uplate može se izvršiti prije početka ili tokom edukacije. Kotizacija uključuje: Certifikat, osvježenje tokom edukacije i materijal. Broj mjesta ograničen, zato požurite sa prijavom.