Najava modula: Adolescenti su uvijek jedan korak ispred nas – granicama im pokažimo put, Prof. dr. med. sc. Mirjana Graovac psihijatar i psihoterapeut za djecu i mlade

ADOLESCENTI SU UVIJEK JEDAN KORAK ISPRED NAS

Nakon ljetne pauze, BHIDAPA nastavlja sa svojim redovitim edukacijama. U periodu od 07. do 09. septembra 2018. godine u prostorijama BHIDAPA-e (Emerika Bluma 9) bit će prilika da proširimo znanja i razmijenimo iskustva o tretmanu adolescenata. Šta nam to donose nove tehnologija, da li je adolescencija nekada i sada ista, kako razumjeti adolescenta, kako sačuvati vlastite granice u tretmanu adolescenata i poštovati adolescentove, kako izgraditi odnos povjerenja, šta su to zdravi obrasci u adolescenciji, kao i šta je primjenjivo u tretmanu adolescenata samo su tek neka od pitanja i tema o kojima će biti riječi tokom edukacije ¸„Adolescenti su uvijek jedan korak ispred nas – granicama im pokažimo put“.

Edukacija je namijenjena psihoterapeutima, psiholozima, socijalnim radnicima i nastavnicima, te svima onima koji se u radu susreću sa adolescentima. Predavač će biti prof. dr. med. sc. Mirjana Graovac, psihijatar, psihoterapeut, Ravnateljica zavod za adolescentnu psihijatriju, Klinika za psihijatriju – KBC Rijeka, predavač na Medicinskom fakultetu sa poljima interesa: psihoterapija adolescenata, grupni rad sa adolescentima, rad sa obitelj.

Dinamika rada je

petak od 19:30 – 21:00,

subota 09:30 do 18:00 i

nedjelja od 08:30 do 12:00.

Kotizacija je 250 KM, a za članove BHIDAPA-e, 200 KM.

Svoje mjesto na edukaciji potrebno je unaprijed prijaviti putem online prijave (http://www.psychotherapy.ba/prijava-za-modul.php) i rezervirati uplatom avansa u iznosu od 100KM do 05.09.2018.

Ostatak uplate može se izvršiti prije početka ili tokom edukacije.

Kotizacija uključuje: Certifikat, osvježenje tokom edukacije i materijal. Broj mjesta ograničen, zato požurite sa prijavom.

s radošću i uvažavanjem,

@bhidapa