Najava modula: Neurorazvojni poremećaji, psihotična stanja i poremećaj osobnosti kod djece i adolescenata – Prof. dr. med. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, neuropsihijatar i psihoterapeut

Poštovane kolegice, kolege, članovi i prijatelji BHIDAPA-e,
Sa zadovoljstvom Vam najavljujemo Modul na temu:
“Neurorazvojni poremećaji, psihotična stanja i poremećaj osobnosti kod djece i adolescenata” koji će se održati od 22.02.-24.02. godine u Sarajevu.

Modul će voditi Prof. dr. med. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, neuropsihijatar i psihoterapeut za djecu i mlade, Ravnateljica Poliklinike Kocijan-Hercigonja Zagreb. Renomirani je i svjetski priznati stručnjak s područja neuropsihijatrije, posebice dječje a adolescentne psihijatrije. Predavač je na Medicinskom fakultetu i Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Osnivač je Hrvatske Interdisciplinarne Terapijske Udruge za Djecu i Mlade i Predsjednica je Europskog interdisciplinarnog terapijskog servisa za djecu i mlade – EIATSCYP

Modul je dio redovne nastave za student edukacijskog programa iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije, te je otvoren za stručnjake koji se u svakodnevnom radu bave psihoterapijom i liječenjem djece i mladih.

Tokom modula kroz teoretska izlaganja, iskustveni rad i vježbe sudionici će steći znanja i vještine
boljeg razumijevanja neurorazvojnih poremećaja, psihotičnih stanja i poremećaja osobnosti, te adekvatnim dijagnostičkim i terapijskim intervencijama.
Mjesto održavanja: BHIDAPA – Interdisciplinarni terapijski centar za zaštitu djece, mladih i obitelji,
ulica Emerika Bluma 9 (kod OHR-a).

Dinamika rada Otvorenog dijela Modula:
– petak od 19:00 – 21:00 (od 18:00 – 19:00 samo za studente Edukacijskog programa)
– subota od 9:30 do 18:00
– nedjelja od 8:30 – 11:30 (od 11:30 – 12:30 samo za studente Edukacijskog programa)

Kotizacija je 250KM, a za članove BHIDAPA-e, 200KM. Svoje mjesto na edukaciji potrebno je unaprijed prijaviti putem online prijave http://psychotherapy.ba/prijava-za-modul.php i rezervirati uplatom avansa u iznosu od 100KM do 21.02.2018. Ostatak uplate može se izvršiti prije početka ili tokom edukacije.
Kotizacija uključuje: Certifikat, osvježenje tokom Modula i material. Dva slobodna mjesta.

S radošću i uvažavanjem,
@bhidapa