NAJAVA: Besplatan online stručni skup za psihologe „Online psihodijagnostika djece i mladih: Mogućnosti i izazovi“

Preuzeto sa Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba

Poštovani i dragi kolege psiholozi,

Pozivamo vas na online skup „Online psihodijagnostika djece i mladih: Mogućnosti i izazovi“ koji će se održati u utorak 24. studenog 2020. s do 13:00 do 14.30 sati preko Zoom platforme u organizaciji Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, u partnerstvu s Bosansko-hercegovačkom integrativnom dječjom i adolescentnom psihoterapijskom asocijacijom (BHIDAPA) uz podršku Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva.

S obzirom na uvjete rada i života u aktualnoj zdravstvenoj krizi, psihologijske obrade potrebne su više nego ranije, a objektivne mogućnosti često ne dopuštaju kontakt uživo. Na ovom skupu kroz sat i pol vremena predstavit ćemo smjernice Američke psihološke udruge  (American Psychological Association, APA) za profesionalno i etično provođenje psihologijskih testiranja putem suvremenih tehnologija, raspravljat ćemo o prednostima i teškoćama ovakve vrste obrade, upoznat ćemo se s online načinima provođenja projektivnih tehnika, pogledati snimku dijela realne obrade djeteta preko Zoom platforme te predstaviti nova rješenja i programe na kojima radi Naklada Slap.

Skup je namijenjen psiholozima koji se u svom svakodnevnom radu bave psihodijagnostikom djece i madih. Sudjelovanje na skupu je besplatno i bit će bodovano od strane Hrvatske psihološke komore.

Za online skup „Online psihodijagnostika djece i mladih: Mogućnosti i izazovi“ se možete registrirati putem sljedećeg linka:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_oTKt-aFiS5mU14vtkkT73Q

Program online stručnog skupa:

– Pozdravna riječ: Andreja Bogdan, predsjednica HPK

– Pozdravna riječ: mr.sc. Josip Lopižić, predsjednika HPD-a

– Online psihodijagnostika djece i mladih iz perspektive kliničkog psihologa: prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander

–  Online mogućnosti upotrebe projektivnih tehnika: dr. sc. Mirela Badurina, psihoterapeutkinja

– Prikaz snimke dijela obrade djeteta putem platforme Zoom: Mia Roje Đapić, mag.psych.

– Naklada Slap u razvoju IT rješenja za psihološka testiranja: dr. sc. Valentina Ružić i dipl. ing. rac. Krunoslav Neralić

Za više informacija o programu pratite web i Facebook stranicu Poliklinike.